post@totlandsdalbygg.no (+47) 976 64 366

OM OSS

TOTLANDSDAL BYGG AS

Vi er en totalentreprenør som jobber hardt for å tilby våre kunder det beste utvalget av tjenester til en rimelig pris. Vi har mange års erfaring fra bransjen, og vi bruker vår kompetanse til å kombinere høy kvalitet med effektiv gjennomføring.

Vårt gode rykte kommer av at alle våre kunder er fornøyde med arbeidet og den servicen vi leverer. Det er ingenting som er så viktig for oss som et godt resultat og fornøyde kunder.

Om du er en gammel kunde eller ny, kom gjerne innom oss for en prat om hva vi kan gjøre for deg.

TOTALENTREPRENØR I NORDHORDLAND

Vi samarbeider både med arkitekter, utbyggere og andre entreprenører, og kan derfor jobbe med deg gjennom hele ditt prosjekt fra skissestadiet til ferdig bygg.

Skal du gjennomføre et byggeprosjekt eller en oppussing, men er usikker på hvor mye tid og penger som må settes av? Hos oss kan du få tilgang til profesjonelle prosjektledere som hjelper deg med å sette opp beregninger, eller tar på seg rollen som prosjektleder for ditt byggeprosjekt.

Hvis du leier en prosjektleder hos oss kan du være trygg på at du får tilgang til en erfaren fagmann med mange års erfaring som prosjektleder bak seg. Våre prosjektledere sørger for at prosjektet har den framgangen som er beregnet og at alle leddene i byggeprosessen holder de økonomiske rammene som er satt. Prosjektlederen vil også sørge for at alt utført arbeid holder den kvaliteten som det skal.

Ønsker du et arkitektdesignet hus? Vi leverer både fulle hustegninger, tekniske tegninger, skisser og annet planleggingsmateriell til ditt byggeprosjekt. Vi har også våre egne håndverkere, og vi tar også gjerne ansvaret for byggingen av ditt hus. Det at vi kan følge prosjektet fra designstadiet til ferdig bygg gjør at vi kan sørge for at prosessen går så sømløst som mulig, og dermed også blir så kostnadseffektivt som mulig.

Det at vi kan følge prosjektet fra designstadiet til ferdig bygg gjør at vi kan sørge for at prosessen går så sømløst som mulig, og dermed også blir så kostnadseffektivt som mulig.

VÅRE PARTNERE


Vi samarbeider både med arkitekter, utbyggere og andre entreprenører
    Kom gjerne innom vårt kontor for en prat om ditt drømmeprosjekt ! Du finner oss i våre lokaler på Eknes 51 sentralt plassert på Eknes.

Scroll to Top